116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2177110

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jalapeno: Ja, så kan det nog vara, även om jag tror att Öret kanske blir jobbigare att möta.

Nu reducerar Gangsteröret till slut och det står 1-3 med 9 min kvar. Helt omöjligt att få in 2 puckar till är det väl inte, men jag räknar med att Warulfven rider ut stormen.

Kollar lite vad som händer i slutspelet för kvalet till Allsvenskan.

Storfavoriterna Boden torskade första matchen mot Kalix med 3-1, men vann nästa med 7-0 och har nu 9-0 i slutet av tredje matchen. Klara för nästa rond.

Pite kör avgörande match mot Glada Hudik och det står oavgjort 2-2 i slutet av andra perioden.

Vad tusan?

Medan jag kollar upp läget i Division 1-slutspelet pangar Öret in också 2-3 med 6,5 minut kvar.

Blir kanske lite spännande ändå då. Om Öret lyckas nå oavgjort avgörs ju faktiskt Luleås kvartsfinalmotståndare i förlängning av den här matchen.