Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2177966

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: På en spik blir det inte mycket till soppa därför tror jag att Brynäs får tampas med bl a Almtuna nästa säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Jo. Man har ju dessutom lite kom-i-håg av att det Elitserielag som först blev klart för kvalserien hade tid att ostört ladda och förbereda sig för det som skulle komma, och därmed lyckades bättre.

Värre att bli klara sista matchen av serien eller t o m i förlängning sista matchen. Med exempel som Djurgården och Morsan som närmast chockade lät sig piskas.

Tänker man på de kvalserier Pölsan lirade under början av 2000-talet var de ju ofta sist i serien och klara i förväg, och när kvalmatcherna väl startade kom de ut och vann och vann.

Det blir lite annorlunda nu. Visst, de var klara redan innan det som skulle bli ödesmatchen mot Oskars, men därefter har ju inträffat full kalabalik överallt i Pölsan och ska de verkligen kunna lägga det åt sidan och vara beredda när det startar om ett par dagar?

Börjar kännas tveksamt.

Det här påminner lite om första gången Luleå mötte Apan i slutspel. Vi tog ledningen med 2-0 i matcher och var bara minuter från 3-0. Men då inträffade den vidrige brännsjournalisten som drog upp rasistkortet och lurade med sig media all-over att belägra Luleå med ruggiga PK-attacker där äcklet Fehlman eldade på med nya lögner och hitta-på dagligen typ "hjälp, jag är mordhotad", "hjälp, de skrämde mig så att jag ramlade" "hjälp, den fria journalistiken och världens fria ord och demokrati är hotad" "hjälp, jag måste ta time-out" "hjälp, jag är tillbaka efter världshistoriens kortaste time-out" och inte konstigt tappade vi fokus och torskade...

HV är med all säkerhet mer mentalt förberedda samt har senaste veckan-veckorna kunnat ställa in sig och snacka ihop sig i lugn och ro.

Jag tror att kraven på Pölsan nu håller på att bli övermäktiga. Fixar de detta kommer det att imponera.

Men det börjar att luta alltmer åt att gävlarna får vänja sig vid allsvenskt motstånd kommande säsong.
Kommentera