Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2178738

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Arslet - med all sannolikhet det lag som konsekvent delar ut flest hjärnskakningar på motståndare - har en buse (Ehn) som modigt bakifrån kastar sig mot en hårdare en meter från sarg i syfte att skada denne och lyckas.

Skrikegård skriker att det är inget fel. Är någon förvånad? När någon hockeyspelare skadas är det aldrig någons fel enligt skrikegård, ja, förutom den som blir skadad då, eftersom han enligt skrikegård får skylla sig själv som drog av sig rörskyddet och gick ut på is.

Tror det pågår en vadslagning om huruvida skrikegård skulle anse det vara utvisning om en spelare går ut på is med motorsåg och börjar slakta motståndare. För närvarande tippar de flesta att skrikegård kommer att anse det korrekt agerande, låt vara då att de som skadas borde åka för förstärkning, orm de förstärker.

Och nu får Djurgårn PP sedan Arslet plockat fram sin andra specialare - vid sidan av hjärnskakningsutdelning - att köra på och fälla motståndarnas målvakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Visst man kan ifrågasätta ett och annat domslut men Frölunda var bättre från typ matchminut 10 och vi kämpade men räcker inte till och sedan blir det inte bättre av att ha en headcoach som redan verkar ha Skellefteå i tankarna - nä den här åttondelen är stängd utan vi får sikta in oss på nästa säsong
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Avgjort i båda matcherna där hemmalagen tar ut vakterna och med en minut kvar på Hovet och i Malmö pangar motståndarna in 1-3 i de tomma målburarna.

Lite lustigt 1-3 på Hovet då Arslet-spelaren Lasu tagit puck och passerar gårdarnas blå. Då ställer sig Dicken Axelsson i DIF-målet och agerar målvakt, men Lasu svarar med att panga in ett stenhårt skott i Dickens klubbhandskryss.

Jaha, då har vi slutresultaten från öppningsmatcherna i det sociala slutspelet:

• Djurgårn-HK Arslet 1-3
• Malmoe-Warulfven 1-3

Känns lite svårare för Djurgårn att vända på detta. Malmoe kanske har lite större chans. Vi får se.
Kommentera