Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2179288

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Pölsagate rullar vidare och det tycks som att det fortsätter komma kulor varje dag.

Under SeMer-hockeyn sociala matcherna idag intervjuades den pölserliga klubbdirken Campese och på fråga avseende tränarbytet "Michael Sundlöv har, vad jag förstått, inte informerats om det här." menade dirken att "det håller jag inte med om" och att sportchef Sundlöf och Peter Andersson "visst var informerade" och hänvisade till att han skickat ett SMS.

Sportchefen ilsknar till och förklarar att dirken ljuger, samt offentliggör nämnda SMS:

"Hej Peter och Micke! Fick precis från styrelsen att vi vill träffa er två kl 9 imorgon bitti på arenan. Har framkommit lite mer än spelsystem som vi behöver ta. Om ni tänkt möta grabbarna imorgon så planera in det. Micke."

Sammantaget måste man väl hålla med sportchefen om att dirken slingrar sig och är oaktsam med sanningen. Och att sportchefen inte är kontant med klubbdirken sedan han önskat två års förlängt kontrakt själv men bara erbjudits ett år, och då tackade nej. Plus att när tabloiderna informerade spelarbussen valde ju sportchefen att begära arbetsbefrielse året ut vilket han fick.

Ja, vad säger man. Byken tvättas offentligt i ett läge när klubben behöver att alla lägger allt åt sidan och koncentrerar sig på matchserien mot HV-71. Känns inte sådär jättebra. Tror att Thure Wickberg och Tommy Sandlin skulle haft svårt att känna igen sig.

Har ju läst en hel del på det pölserliga hockeysnacket under året och plötsligt tänker man att de har nog haft helt rätt om mycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Liten Anton Rödin-intervju i SeMer med frågor av typen
"Hur mycket inflytande har spelarna haft i tränarbytet?" varpå han svarar
"-Ingenting."

Men innan han svarar tittar han ned åt vänster, vilket han även gör på andra obekväma frågor.

Som alla som kan kroppsspråk känner till är en sådan blick en klassiker för att signalera "Nu ljuger jag:"

Jo, jag tror att viktiga spelare haft betydelse för tränarsparken vilket inte är så konstigt i en klubb där sparken av en tränare är mer regel än undantag.

Å andra sidan: vad var alternativet? Skulle han kanske ha svarat "Ja, för fan, vi låg på som fan och fick till slut som vi ville:" Skulle inte tro det.

Spelar ingen betydelse nu och har ingen roll.

Nu avgörs det. På isen.
Kommentera