Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2181300

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Djurgården krossade alltså HK Arslet igår vilket innebär att vi ikväll får den helt avgörande matchen mellan HK Arslet och Djurgården där vinnaren blir klar för kvartsfinal; antingen blir det Röglet-HK Arslet eller så blir det Läjkers-Djurgården.

Kul för Djurgårn, som har allt att vinna. Men för HK Arslet en rysare, en ångestmatch, som för den uppblåsta köpeklubben säkert är lika skrämmande som kvalserien är för HV och Pölsan.

HK Arslet har ju klappat sig för bröstet, där den främlingsfientliga indianen snart kommer att bytas ut mot ett Arsle, och förklarat sig vinnare hela tiden, med ett spelsystem där utdelandet av hjärnskakningar på motståndare - kommenterade av arselledare/tränare med "jag såg inte situationen" - kombinerats med "lustiga" lokala matcharrangemang där sekretariatet bidragit med "glappande matchklockor" och "goda råd" till valhänta zebror intresserade av extrainkomster.

Men vad har Arslet för stöd för sin egenproklamerade uppfattning om sig själv som bästigast?

• 2019-2020 fixade inte ens toppsex i SHL.

Slapp förnedras i socialt slutspel eftersom "Tjommen" övertygade förbundet att ställa in slutspel och kvalserie.

• 2020-2021 fixade inte ens toppsex i SHL.

Riskerar ikväll att sparkas ut av Djurgårn efter det sociala slutspelet.

Ajajaj, vad de ska "längta" efter matchen ikväll. Och de kan inte ens skicka fram sim hjärnskakningsutdelare nummer 1 eftersom han snackat så mycket skit att han frakturerat käken på två ställen och nu sitter och käkar ur barnmatsburkar medan andra spelar hockey.

Inte säkert att bottenlaget HK Arslet ryker ikväll. Men risken finns.

Nedsläpp om 8 timmar i Scandal-i-Analium där matcharrangörerna förberett matchklockorna med glappfunktion och de lokala sponsorerna är beredda att låta nya Volvobilar rulla fram till besökande zebror på ett sätt som får gamla Bingolotto och loket Olsson att drägla av avund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
HK Arslet - Djurgårn 0-0 efter första. Känns som att lagens primära målsättning är densamma - att inte släppa fram motståndaren.
Kommentera