Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2181747

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nooky: Jo, det kändes som att Djurgårn lekte med HK Arslet. Arslet kämpade och slet medan gårdarna bara väntade in chanser och klippte till så det smällde om det.

Men egentligen var det väl Arslet som var övermodiga och trodde sig själva så bra att det bara var att släppa på handbromsen och köra över motståndaren samtidigt som Arslet kunde skita i vad DIF ville och gjorde.

Och DIF tackade och tog emot.

Men Arslet gjorde läxan rejält inför den här matchen.

Nu var det Arslet som stängde ned Djurgårn och när Arslet fick chanser brölade de inte bara iväg, utan tog det lugnt, riskerade inget och malde på och malde på.

I andra perioden kändes det som att DIFs spelare insett att de kom ingen vart. Varje hårdare som fick puck kände det som att han hade två arslen på sig och ingen att passa. Och scenförändringen från igår innebar att DIF alltmer tappade lusten, kände att de inte skulle komma någon vart, blev på hälarna och det blev bara mer och mer Arslet i matchen.

I efterhand som att det var en match mellan två coachteam och den matchen vann Arset med sina coacher - samtliga från Luleå. Apropos inget.
Kommentera