Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2181910

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Aj, aj, aj.... det var nättopp det vidrigaste man sett. Nog för att man visste att hela blygden är barnförbjuden och bannlyst överallt utom i sammanhang med låsta, madrasserade celler komplett med spännbälte, men det där inslaget tvingar ju fram uppkastningar hos varje tittare och riskerar att få vuxna män att börja dricka mjölk.

Det känns osäkert om man, efter att ha sett det inslaget, kan ta sig samman för att se match om två dagar när vi tvingas möta sektens plastlag. Brrrrr...

Huvaligen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ikväll har vi HV mot Pölsan, Boden mot Mariestad, Vilda Västervik mot Timrå med mera. I morgon inleds kvartsfinalerna i jakten på Le Mans med Läjkers mot Warulfven samt Röglet mot HK Arslet.

Men det handlar förstås bara om att försöka låtsas som ingenting för att få tiden att gå.

Till det startar på riktigt. Med nedsläpp om 49 timmar.

Blygdsekten från västra Norrbotten mot klubben från riktiga Norrbotten.

Fy satan. Man får hjärtklappning bara av att nämna det. Huga!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Så uppmärksammar vi att Salming Trophy utdelats och detta år fanns naturligtvis ingen konkurrens utan priset gavs till lill-Nisse.

Bara att njuta av att vi får se honom i ytterligare minst fyra matcher för Luleå Hockey innan han lämnar för New York Rangers där han förstås kommer att få en lång och framgångsrik karriär.
Kommentera