Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2183789

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fabbe Fabbe Fabbe ... oj oj oj

Nu PP
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Faktum är att Luleå var nog starkare i den här perioden - och detta trots att zebrorna gav Apan utvisning mot tre för oss. Bland annat plockade de ut Tyrre för holding the stick samtidigt som att hans stick varit holdad bortåt tio gånger utan att zebrorna reagerade.

Två högoktaniga chanser för Luleå att avgöra denna period.

Dels efter ett snyggt klappklappspel där Klasen på en meters avstånd har halva målet öppet men ... skjuter över! Ajajaj, tre svåra missar av Klasen, tungt.

Den andra chansen var friläge från blå men...när man såg att det var Fabbe visste man ju hur det skulle bli.

Jahaja. Fyra perioder spelade och vi väntar på femte. Värt att tänka på att vi matchar i morgon igen, därefter en "resedag" följt av match i Delfinen två dagar i rad.

Sammantaget idag känns det rätt jämnt. Men skönt att vi har Lassi i mål, skulle vi haft returroboten lille rädde Gustaf skulle vi torskat sedan länge.

Och så har dessa indolenta zebror hittat sex minuters utvisning på Apan mot F J O R T O N minuter på Luleå! Vem som helst som sett denna match - utan att bära blygdfilter - vet att det är helt sjukt uselt och anti-Luleå. För övrigt är det bara att kolla in Fair Play-ligan för SHL. Luleå är det näst justaste laget. Apan det näst fulaste laget.

Nu dags för femte perioden snart och Apan inleder med 33 sekunder PP.
Kommentera