Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2184290

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag håller med du, kompis. Själv brukar jag dra mig i det längsta för att hårt kritisera enskilda spelare i Luleå Hockey, men när jag ger upp på någon släpper spärrarna. Punktmarkerade honom några matcher och fick då uppfattningen att hans kontinuerliga misstag helt enkelt inte kan accepteras.

Luleås Bulanhockey förutsätter att alla är med och gör sin plikt och då fungerar det inte med en back som fått så många chanser men ändå fortsätter leverera misstag samt ofta inte har någon aning om vad han förväntas göra. Man är överraskad att se att Bulan fortfarande släpper ut Eddie the Eagle på isen.

Tillägg: rubriken i norrländskan "Styrde in två skott – i eget mål: "Fy fan alltså". Shit, det var alltså inte bara 1-0 som han sparkade in? Är han köpt?

Detta börjar kännas som när Luleå var tvungna att sätta landslagsmålvakten Hento på bänken och ge spaden till Gusten, eftersom Hento slängde in alla puckar i kvartsfinal för den Ulfv looben redan innan slutspelet - mot Elitseriens regelverk - skrivit på för. Fast inte enligt Hentos brorsa.
Kommentera