Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2184587

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Håller med. I stället brukar SeMer komma med fotslickningar a la "highsticking, du har ju vunnit skytteligan många säsonger, hur tycker du...".

Hade SeMer hår på bröstet kunde de köra med "highsticking, du har ju vunnit utvisningsligan många säsonger, hur tycker du...".

Eller räkna fram att highsticking är den som provocerat slagit klubban i ansiktet på motståndare flest gånger och fråga om hans kommentarer på det.

Eller när han för ett par år sedan skulle bli avstängd TRE (!) gånger på tio seriematcher men räddades från sista gången då han oprovocerad fällde Mattias Tedenby med ett brutalt klubbslag bakifrån på Tedenbys familjejuveler. Skrikegård och Sanny räddade highsticking från rätteligen lång avstängning som återfallsförbrytare genom att skrattande kommentera det hela med "Ha ha, den Jocken, den Jocken..." varefter de tvingade lärling att INTE rapportera överfallet till Disciplinnämnden med motiveringen att "Det var inte tillräckligt hårt!" vilket var en brutal lögn . det VAR hårt och disciplinnämnden har beslutat att pungattacker alltid ska leda till avstängning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Där får vi vårt PP. Kom igen nu!

OCH KAPTEN ERIK SMÄLLER PÅ, TYRRE STYR IN 0-1!

Mycket bra spel i PP av Luleå. Apan försökte som igår neutralisera våra backar men firma Klasen-Erik-Nisse spelade snabb, bra pass och då hann Apan inte med.

Såskareseut!

UNDERBART!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ajajaj, Trottaren-Öret 0-0 efter första där Trottoaren har skotten med 7-1. i början av andra sätter Gangsteröret direkt 0-1...
Kommentera