Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2188767

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Jag hoppas att du har rätt. I detta nu är det ju precis som du skriver Luleå som är under skinnet på aporne och deras sektmentalitet att tjafsa och bråka och käbbla har de inget alls för.

Oscar Engsund står pall på alla påhopp från Apans sida och bara flinar dem upp i ansiktet, när det ska "låtsas tuffa och farliga". Men blir avslöjade som meningslösa kycklingar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Köpespelaren Berggren hos Apan har ju berättat att Luleå är så trååååkiga och har spelat tråkhockey i tio år. Så låter det när blygdens sekt tvättat hjärnan på en Uppsalapojke och man undrar hur han kommenterar dagens match.

Var Luleå tråkiga?

Var Apan roliga?

När säsongen började bedömde man att Apan låg inne med stabbiga backar som skulle sprida misstag när de utsattes för hög press. Men de självutnämnda experterna och aprunkarna skrikegård och sanny förklarade att Apan låg inne med seriens bästigaste backar.

Jahadu.

Luleås Bulanhockey och höga press har firat triumfer så att det stänker om det. Första matcherna var vi mer försiktiga och fick rädda oss genom uppoffrande försvar och slänga oss ivägen för apskott, men ju längre serien gått desto mer har vi ökat pressen på apbackarna som avslöjats rejält och nu sprider misstagen och ge-tillbaka-puckarna i egen zon. De får sällan igång spelet bakifrån, blir kvar därnere, och Apans sköljaöverhockey kommer inte igång alls.

Det här - att döda Apans offensiv - var på gång i fjärde matchen när vi rejält satte stopp för apförsöken. Så kom powerplaykollapsen och vi slarvade bort matchen till Apan.

Men idag satt det perfekt. Enligt det "objektiva matchserkretariatet" har Apan överlägset mer skott på mål än vi men allvarligt talat: man kan knappt komma ihåg några egentliga apchanser i matchen. De blev helt avväpnade, nedslängda och det var nästan bara Luleå som hade målchanser.

Apan har öst ut pengar för en faaaaarlig offensiv men den får inte låna pucken.

Och när Luleå går till angrepp ser alla Luleåspelare ut att vara snabbare, starkare, skickligare än d de stabbiga apbackarna. Synnerligen imponerande.

Luleå äger sönder Apan genom att avslöja vilka kassa backar de ligger inne med.

Luleå har skrämt skiten på de svaga backarna och det förtjänas att njuta av den situation där Tyrre startade det hela, tidigare i kvarten.

Se, och njut!

Tyrres Monstertackling av apbacken. Jag undrar om det inte var den som skrämde skiten ur apbackarna och aplaget och som lett fram till att vi nu har överläget 3-2 i matcher och dessutom spelet?
Kommentera