Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2194982

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Den allsvenska finalen har satts på paus i ställningen 1-1 mellan Timrå och BurkÖlen. Ölen hade ju hittat covid i laget och nu tycks det handla om runt tjugo spelare; samtidigt har fall hittats även hos Timrå. Lagen är ju helt öppna med dessa resultat, eftersom det är bestämt att vid inträffade fall blir det paus och inte walkover.

I SHL-kvarten och semi däremot är det beslutat att vid fall blir det inte paus utan lagen kan hamna i lägen där de tvingas ge walk over. Tufft, men så är det beslutat.

Vilket innebär en risk för att klubbar kan tänkas fuska bort misstankar och testresultat om de har sådan värdegrunnnnnnnnd. Man kanske kunde undra om det stora utbrottet hos BurkÖlens kunde antyda fler hockeyrelaterade fall i Västerbotten, där ena målvakten varit borta en längre tid och nu också Andreas Falk är försvunnen. Men för övrigt kör Apan med samma lag mot Röglet som de gjorde i sista matchen mot Luleå. Dessutom påstås det att Apan hade riktigt stort utbrott strax efter det att SHL avslutades förra våren, så kanske föreligger en hyggligt utbredd immunitet i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tror det handlar om det är en Final så då vill dom att det ska avgöras, tror om SHL hade varit i final nu med så hade det pausats med för hockeyförbundet vill att det ska avgöras.

vilket man kan ha delade meningar om..
Kommentera