Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2194995

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Mjo man kan ju tycka väldigt olikt om detta redan från början.. jag har alltid stått bakom vad jag har tyckt och jag kommer fortsätta tycka att denna säsong skulle inte körts igång redan från början..

med tanke på att FHM gick ut med att det kommer garanterat/var på väg en andra våg av covid innan säsongen startades.. även då startade dom säsongen och nu är vi här och vi har haft en hel del utbrott i ligan i år vilket får mig att bara må illa hur dom kan priotera pengar över liv i dagens samhällen.


Bara kolla på dom som " kom tillbaka " ifrån covid och kan knappt spela hockey pga sviterna av covid
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nooky: Personligen anser jag att man med lite is i magen kunde ha slutfört såväl slutspel som kvalspel utan publik våren 2020. Och att visst var det OK att man körde utan publik denna säsong.

Min uppfattning är att elithockeyn inte orsakat mer lidande än öppna skolor, trängsel i rusningstrafik och så vidare. Man kan förvisso diskutera vilka aktiviteter som är nödvändiga eller kan ställas in men jag vill nog mena att hockeyn varit OK att köra. Att ha matcher på dator/TV att se fram emot har nog inneburit att de som tittat kunnat hålla sig ifrån andra mer smittfarliga aktiviteter. Kanske?!
Kommentera