Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2195119

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Intressant att se rubrikerna i ApPravda Nollan och Apornas kvidande i tabloiderna. Gnäll, gnäll, gnäll över domarna som godkände Röglets 1-0.

Den överlägset största skandalen i matchen - Att den överbetalda köpespelaren Möller överföll och skadade 18-årige Seider - tar man dock inte upp. Det "var ju bara en olycka" menade aprunkare sanny.

Domarnas fel att vi förlorar, raaaasar mummelklockare, sektfånen.

Vi andra ser ju något annat. Att Apan bara mäktar med att göra tre mål på två hela matcher, exempelvis. Men eftersom sektkatekesen beordrar att highsticking ska ha alla skottchanser som han slösar bort genom meningslösa alibiskott från sargen blir det som det blir. Och med rejält försvar som Röglets lyckas ju Apan inte få mycket på mål. Bara 22 skott första matchen, bara 16 i andra matchen och när Apan ska köra full fart framåt i andra perioden får de bara fram 4 skott på mål, och i tredje perioden när allt står på spel lyckas de bara leverera 3 skott på mål.

Känns ju som att Röglet - ett riktigt hockeylag - avslöjar och blottar Apans meningslösa hockey.

Och så har vi lille rädde gustaf i mål som tränad i sektvokabulär kör en hitte-på och låtsas att "jag släppte in första målet eftersom en röglare flyttade på mig ett kvarts varv" ha ha ha.

Du, köpespelare Rickard Hugg: det verkar som att ni har ett såll i målet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Den fruktansvärda sekten från blygden sprider sin katekes som de alltid gjort. De är bästigast och kan därför inte besegras. Torskar det är det på grund av domarna.

Eller eventuellt att de själva inte tagit i ordentligt. men aldrig, aldrig, aldrig har någon hört Apan erkänna att det andra laget var bättre.

Och nu kommer de ut ur apgarderoben med samma sak: Det var domarna som stal segern av oss!

Man kräks.

Kvällsposten nere i Skåne kopierar inte det som Apan vräker ut sig i ApPravda Nollan och diverse tabloider utan journalister men PRAO-eleber och aprunkare som lydigt, som nyttiga idioter, copy-paste blygdsektens ljugerier.

De frågar Röglet. Och en Röglare förklarar "Jag tycker att de grabbar, gnäller och tjafsar men det betyder bara att vi har dem där vi vill. Vi behöverSJÄLVA inte hålla på med något extragnäll. Apan kan hålla på med sitt tjafs.

Ha ha ha. Är det inte vad vi sagt om Apan hela säsongen? Tjafsar och gnäller och inbillar sig vara hemskt mycket tuffa. Löjligt. Och trevligt att Röglet visar hur värdelösa Apan är.
Kommentera