Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2195557

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Apan mot Röglet i kväll. Mummelklockare, lille rädde gustaf och sållexperten Hugg har ju fläkt ur sig att det är domarnas fel att de förlorar - på samma sätt som apor i alla tider förklarat förluster.
• Det är ALLTID domarnas fel.
• Det är ALDRIG att motståndarna var bättre.

Bara att läsa innantill i blygdsektens katekes där värdegrunnnnnnnden förklaras - Apan är alltid bästigast, annars är det fusk!

En spännande detalj förstås att se om vi får facit snart.

Varför försvann den ene apvakten och har sedan dess saknats?

Varför försvann Andreas Falk från båset och har sedan dess saknats?

När kommer avslöjandet med rubriker som nedan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Man kan utgå från att det blir en svår match för Röglet ikväll. Inte bara på grund av de rykten som grasserar om att Apan hemlighåller fall av covid i truppen för att inte riskera tvingas lämna walk over. Utan dessutom eftersom Röglet, som i de två genomförda semifinalmatcherna hade härligt stöd från restauranggäster nu kommer att ställas inför en ekande tom aparena, där inte ens restauranggäster kan bidra till stämningen med anledning av att matchen börjar först 20.00, då ApPeas skrytbyggda restaurang där Fulölen kostar som vore den köpt på Avenue Montparnasse, utryms. Det betyder förstås att matchen kommer att genomföras inför tomma stolar. Vilket förstås blir en chock för reglarna, medan Apan sedan åratal är vana att spela inför läktare fullsatta med tomma stolar. Vilka iofs betalas för av dopingkommunen, medan ApPea meddelar att de hade hemskt många mycket av åskådare...
Kommentera