Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2197101

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Har laguppställningarna för semifinalerna nu.

När det gäller Röglet kan vi tyvärr konstatera att deras viktigaste forward f d Luleåspelaren Dennis Everberg inte kan spela. Han är borta sedan den vidriga sektapan jonathanjonsson (se bild nedan) överföll honom för några matcher sedan - en vidrighet som zebrorna sket i och som inte heller Lärling rapporterade till Disciplinnämnden sedan skrikegård förklarat att "det var närmast en liten knuff bara" och förbjudit lärling rapportera.

Fy fan, så äcklad man blir.

Ser ändå att f d Luleåspelaren Zaar kommer att försöka spela. Vidare att Bristedt, Bengtsson och Seider kommer att försöka spela, trots att de också skadats efter ostraffade apöverfall. Man är ju lite rädd att någon av dessa försöker trots att de som hjärnskakningsobs borde avstå, men dithän har vi kommit eftersom zebror och lärling låtsas som ingenting när apan fulspelar eftersom skrikegård hurrar och jublar "mer sånt, döda, döda!".

Som det ser ut kommer JG att ta Röglets spade. Ja, han är ju liksom Rifalk utbildad av Luleå Hockeys gym så det borde ju fungera. Håller alla tummar och stortår för att JG håller nollan mot plastlaget från sektblygden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser lite väderspänd ut. Har väl värdegrunden upptryckt mellan skinkorna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Passar på att tacka HV för deras fantastiska insats för att hålla Pölsan kvar i SHL.
We owe you one, HV!
Kommentera