Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2199315

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
{Aj aj aj. Lite väntat det som nu skett att Läjkers kommer ut som ett helt annat lag i tredje perioden. Som att alla lyft en nivå och gått från systemet "0-0 är OK" till "nu öser vi in mål".

Har Hallam hypnotiserat läjkrarna i paus? Eller bjudit på svamp? Eller har sportchefen varit i omklädningsrummet och lovat dem jättebonusen Allan om de vänder på detta? Eller....har de berättat för spelarna att enligt Hockey Södergren är det svåraste läget i hockey att ha ledningen med 3-0 inför tredje?

Läjkers pangar in 3-1 innan det gått ens fyra minuter av tredje. Nu är ungefär halva perioden spelad och Möglet står upp hyggligt på detta Läjkers 2.0. Men hur blir det om Läjkers får in även 3-2?