Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2232949

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Danne66: Tack för varningen! De öser tydligen in pinnar, de tjeckerna. Vi får vara försiktiga när de är på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu händer det saker!

Bulan switchar Omark och kOMAReK!

Många har ju föreslagit att peta in Tyrre med Limpan och Shinnimin, men Bulan har ända sedan försäsong kört Fröberg där. Men nu byter han rejält och sätter Limpan med kompisarna Tyrre-Rask, som båda vaknat och varit starka senaste matcherna.

Hur kommer det att gå? Det vete fan men det låter spännande. Ändå tycker jag att Omark och Shinnimin hittat varandra bara bättre och bättre så det var lite förvånande. Kanske man får bäst ut av dessa två när de spelar i olika linor? Man kommer ju ihåg när Rönken/Bulan körde Linusarna Omark och Klassen tillsammans under slutet av säsongen och kvarten 2014; Läjkers markerade bara de två stjärnorna och hade en omöjlig (Luleåutbildad) Fasth med spaden och Vips! var vi borta.

Switschar också tredje-fjärdelinorna; sätter t ex Einar och Brännis tillsammans igen, nu med Jonas som center.

Lassi spaden igen. Bra. Jag tycker att han var riktigt stark länge mot Timrå, trots att han och laget till slut inte hände med och han fick sila fem puckar.

Nå. Som Erik förespådde efter Timrå. Det måste ha varit rejäla diskussioner i laget nu och det märks på linjeringen. Tror att det här blir ett Luleå som ger järnet och att Oskars får betala för våra inledande tre förluster.

Oskars möjlighet vid sidan av bl.a. tjeckerna blir väl att zebran Holm dyker upp och han kan ju ha konstigheter för sig.
Kommentera