Luleå HF

116358 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2233710

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Petter Wolf väljer att spela i Kärpät i år. Hoppas att det går bra för honom - tror att Kärpät kan ge honom lite friare tyglar och bättre chanser för sin fina anfallshockey än i Luleå faktiskt. Fint också att han väljer en sådan fin och stark klubb i norr. Det gick ju rykten om att Apan var uppe med börsen men skönt att Petter tackade nej till köpesekten från blygden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Warulfven slår till!

Med hänvisning till vilka starka spelare Ulfven fyllt på med i år har de allmänt tippats som topplag och troliga SM-vinnare. Det enda folk sagt är att det som kan fälla ulfvarne skulle kunna vara målvaktssidan.

Men Henrik Haukeland har varit strålande inledningsvis.

Nu nöjer sig inte Warulfven med det utan passar på att rekrytera ytterligare en vakt. Det är tjecken Dominik Furch som i förfjol gjorde en strålande vaktsäsong för Öret. Innan dess hade han kört fyra toppsäsonger i KHL och efter Öret blev det ett år till i KHL med måttligt resultat runt 90%, följt av att han nu inlett med 86,9% bara under sex matcher i tjeckiska ligan. Men troligen har Furch fortfarande kvar förmågan att leverera toppresultat så det ser naturligtvis ut som en riktigt stark värvning.

Grattis till SM-Gludet, Warulfven?!
Kommentera