Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2233897

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: 6-1 till slut, bara att gratulera er. Och Berlin har 5-2 mot Lugano efter två perioder. Skulle det stå sig har vi gruppställningen:
1. Tappara 10p
2. Apan 9p
3. Lugano 7p
4. Berlin 4p
när bara Tappara-Apan och Lugano-Berlin återstår. D.v.s Apan når slutspelet säkert vid 2-3 p sista matchen, kanske också vid 0-1p faktiskt, beroende av hur det går i Lugano-Berlin. Faktum är att 2-3 poäng i sista matchen, mot Tappara borta, tar Apan till slutspel hur än de två matcherna mellan Berlin och Lugano slutar.

Hur fan lyckas ni trixa er vidare igen, efter att ha börjat så skitnödigt?

För övriga svenska lag har vi att HK Arslet vann med 3-2 och behöver bara en pinne i returen borta mot Helsingfors för att vara helt klara.

Trottoarkanten tappade 2-0 till 2-5 mot Fribourg men är redan klara för slutspel.

Läjkers torskade 3-1 mot TPS och ligger nu pyrt till. Inte ens om de tar alla 3p i sista matchen mot TPS kan de vara säkra på slutspel. Ajajaj.

Och så har vi Röglets dubbelmöte med danskarna, Första matchen har precis startat och i vilket fall ska nog Röglet kunna säkra en slutspelsmatch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: vete tusan, trodde vi var borta redan då de gick så dåligt i början!
Men med tanke på hur bra det går nu så tror jag vi kan gå rätt långt om vi går vidare, helt ärligt hade jag inte kunnat drömma att vi skulle gå så här bra, vi har verkligen fått ihop laget på ett bra sätt 👍💪💛🖤💛
Kommentera