Luleå HF

116130 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2356064

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Bra jobbat :)
Läste nånstans att Filip Holm (Jokerit 21-22) var aktuell för KHL?
Sen hade väl Tyrväinen anbud därifrån med men nekade?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Hmm, har inte sett något om var Philip Holm hamnar nästa säsong. Han hade väl koppats hamna i Schweiz, antar man, men inte skrivit på något där och nu tycks HV satsa på att plocka in honom.

Ja, Tyrre hade våren 2021 många KHL-klubbar som ville ha honom men valde att skriva på för Luleå t.o.m. säsongen 2023-2024. Vet inte om han har klausuler där men hört att åtminstone Schweiz varit intresserade, vet inte om KHL varit på honom igen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Det är tyst på värvningsfronten och lätt att bli lite fundersam.
Men.
Även om vi får starta säsongen med befintligt lag, är det ett gäng inkörda spelare där många kommer få mer speltid än i fjol i det läget och därmed en chans att slå igenom mer. Inte bara negativt alltså, som jag ser det.
Många spelare som valt bort KHL inväntar väl fortfarande enstaka plats i NLA eller NHL. Sen dumpas NHL-spealre eller ledsnar en del på AHL-harvande. Visar sig noog inom en månad (?).
Några kommer till slut välja SHL. Väl om dett abeslut tagits lär finallaget från i fjol med stor pengapung vara hett om man inte har en moderklubb som öppnar famnen.
Minns att Lepistö kom sent och att Conolly anlände sent i fjol.
Det är i vår vi ska vara starka. Obevekliiga. Tunga (jag tror på mer grittiga spelartyper de två som värvas in jag) nyförvärv som hälper Tyrre och Engsund & co att mala ner motståndet på vägen till guld :D
Oj vad skönt det kändes att skriva det. Biitterheten efter finalen har omvandlats till krut.
Nu kör vi!!
Kommentera