Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2356661

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Tack för en samsyn på det läget!
Nu var det inte Svenska spelare jag menade det är andra nationaliteter som återvänder till klubbar el skriver på nya pga pengarna, Sedan att dem skiter i vad andra tycker må vara en annan sak men men....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wennermög på aftonpesten är inne på samma linje som pessimisterna.

"Det är framför allt Luleå som halkar ner några ordentliga snäpp.

SM-finalisterna har inte hittat några ersättare till backklippan Sami Lepistö eller passningsgeniet Linus Omark.

De två bärande spelarna i laget.

I stället är Luleå ett av få lag som hamnar på minus jämfört med i fjol, medan alla andra blivit bättre.

Det borde ju vara lite oroande om man har säsongskort i Coop Norrbotten Arena."
och

"WENNERHOLMS TABELLTIPS
---
8. Luleå (4) (tipset i våras)
Kommentar: En ny SM-final känns känns ganska avlägsen just nu, då Linus Omark, Pontus Andreasson och backen Sami Lepistö försvunnit. Alla bärande spelare säsongen som gick. Det kan hända mycket än, men just nu saknas spetsen. Även om grunden fortfarande är stabil, målvakten Joel Lassinantti är kvar och Thomas ”Bulan” Berglund går in på sin sjätte raka säsong som huvudtränare. Jag upplever gärna den fantastiska slutspelsstämningen igen, men tror det blir tufft att gå långt den här gången."

Wemmenmög bekräftar pessimismen. Men min erfarenhet av hans kunskap och förmåga att aldrig tippa rätt - framför allt när det gäller oss - gör att jag bara ser ännu mer fram emot säsongen.
Växjö har också tagit det rejält lugnt på värvningsfronten och kommer i sedvanlig ordning fylla på med spets en bit in på hösten snär man ser vad som fattas. Exakkt så som budskapet från våra GM är. I Väjös fall brukar de i våra kretsar normalt hyllas för kylan som i mångas ögon bidragit till guld. Ingen vet hur detta slutar, men i min bok lite märkligt att våra GM nu får en massa skit av stressade supportrar :)

Nå det kanske går åt helvette så att realister och "busar" får rätt. Jag täker att det ska spelas om Le Mat. Det finns många lag som tippats få guld ur papperspeerspektiv men som visat sig aldrig fungera så som tänkt.

Vårat gäng är en välsmord maskin som kommer att spetsas vad det lider.

Hav lite tålamod. Det blev ingen Shore eller Granlund som nån utlovade på diverse forum för ett tag sedan. Dock finns det mer att ösa ur än vanligt denna säsong.

Har sett lite små rykten och en del av dem får mig att tro att förvärv nr 1 presenteras kommande vecka. Sen gissar jag att det kan komma ett eller två senare på säsongen. Släpper iinte taget om min Super-Mario-gissning. I form lagm till slutspelet efter att ha varvat upp ett tag under vintern. Min gissning.

Ha det gott och tro på det du känner för. Det visar sig vem som har rätt. Önskar att jag har det, men visst kan det fortfarande skita sig. Ingen VET.
Kommentera