Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2356975

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Som det nu är med ovanligt många spelare som konkurrerar om de få kvarvarende platserna i Schweiz och de sista latserna i NHL, lär det finnas en del att välja på ett bra tag tror jag. Det kommer vara spelare som ger upp sin väntan långt in på hösten och kommer loss. Visst är det jäkla nervöst att inget vet än. Å andra sidan har det ju framförts rejält med kritik när man inga luckor haft att fylla på som plastet i växsjö gör. På så sätt sitter ju klubben i en jäkla bra sits nu. Nikkupetteri, Einar, Brännström, Mattsson, Komarek och Muzik kommer väl t.ex. att få betydligt mer speltid i starten av säsongen. Mer ansvar och fler utvecklingsmöjligheter. Så när spetsen väl dimper ner kan vi i bästa fall sitta med en större bredd med och en gynnsam konkurrens.
Nåväl.
Om nu glaset är halvfullt eller halvtomt må vi vara oense kring, men det är ju mer beroende på personlighet. Inte fakta.
PS Jo jag är lite nervös jag med och kollar uppdateringar överallt betydligt mer än hälsosamt för att få en vink om nåt saftigt att smaska i sig. DS
Kommentera