Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2365732

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Damkronorna, som efter förbundets och Porrkaborrrkens destruktion av svensk damhockey, inte ens rankades som bland de tio bästa landslagen i världen (hur många damhockeyländer finns det, <15?), fick ju en friplats i VM sedan Ryssland sparkats ut ur turneringen med anledning av att de överfallit Ukraina.

Förbundets "storsatsning" på ny förbundskapten - Lundberg vars enda egentliga merit är att ha misslyckats och fått sparken av Södertäljes herrlag - har ju hittat på en ny strategi genom att sparka landets främsta spelare (speciellt om de tillhör Luleå Hockey) enär de inte applåderade förbundet under Porrkaborrkens extrema sabotage mot damhockey.

Och nu skulle han upp till bevis. Igår mötte de Danmark som snabbt tog ledningen med 0-1, och benen darrade på Lundberg. Nu ordnade det sig till slut, men det är inte över än.

De fem topprankade lagen går direkt till kvartsfinal i VM medan tre ytterligare lag kvalificerar sig dit (för att få storstryk) efter att ha mött varandra i en enkelrond. Det gäller Danmark, Tyskland, Ungern och Tjeckien, samt fripassageraren Sverige. Sverige måste alltså vinna mot ytterligare ett lag av Tyskland, Ungern och Tjeckien, för att nå kvartsfinal och drömma om att porrkaborkkens löfte om match om gludet sent omsider ska uppfyllas.

Lyckas "nytänkaren" Lundberg med sin påhittiga satsning, som kan liknas vid att Tre Kronor vid OS i Italien avstått från Sudden, Foppa, Lidas och Henke?

Lundberg utsågs till värdig att bli förbundskapten för Damkronorna 4 månader efter att han fått sparken av Södertälje vilket han kommenterade med orden "Jag är stolt över att ha hållit fast vid sin filosofi. – När jag ser tillbaka så var det en omställningstid för klubben, säger han."

Ord, som kvalificerade honom för jobbet med Damkronorna där filosofin tycks fortsätta i PorrkaBorkkens spår "de damspelare som inte lyder blint utan har åsikter som spelsystem, träningar och ersättningar kan vinka jöjö till landslaget där vi långsiktigt bygger för att vara på topp 2078".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Danska landslaget har en MooDooist i båset. Sjung nu: "Vii äär rööödee, vi ääär hviideee, Vi står sammen, sid vid siiideee!"
Kommentera