Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2369065

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nej det gådde inte alls i PP som blev hela sju min i rad för Röglet, men på sista drygt 8 min lossnade det änk-ligen för Europamästarna som satte både 1-1 och 1-2 och vann tre pinnar mot ungrarna. Grattis!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Champions Hockey League - Europamästerskapet för klubblag:

När det gäller de svenska lagen har alltså Fiskrenset och Röglet inlett gruppspelet med två raka segrar. Idag får vi match 2 för de tre andra svenska lagen:
• Warulfven - Straubing Tigers från Tyskland 15.00
• Apan - Trinec från Tjeckien 15.00
• Sparta Prag - Luleå Hockey 16.00

Apan är det enda svenska lag som torskade första matchen, mot Davos, och nu ska de möta tjeckiskt motstånd. Studsar de tillbaka?

Warulfven krossade sina motståndare i match ett och det gör de säkert igen nu.

Och så ska Luleå efter övertygande första vinst nu upp mot gruppens troligen svåraste motstånd Sparta Prag, som överraskande torskade första matchen mot danska Ålborg. Räknar med att de är grymt revanschsugna nu och det här blir en svår uppgift för oss.

Tycker att flera av Luleås spelare inlett starkt. Kul att Färjestadsdräparen Einar Wolf fortsätter denna säsong med att måla loss och volleymålet senast var underbart, även om snälle Einar menar att vid hans två mål höll han bara upp klubban och det var Honka respektive Tyrre som snyggt prickade hans klubblad:-)

Överraskande fin insats av Warden med spaden senast. Bulan tycks köra varannan match, så nu blir det väl ändå Lassi.

Senast gick Bulan också fram med de som jag tycker bättre backparen efter tidigare ha experimenterat lite under träningsmatcherna. Och det blev bekvämare för flera backar bl a Honka och även Sellgren som jag tycker kommer allt mer.

Linorna blir nog samma som senast. kOMAReK gick bättre med Connolly och Shinnimin, fint det. Min hackkyckling Rasken är.....med till dess vi lyckats rekrytera några spetsforwards vilket nog dröjer ytterligare tid; det vet vi och hetsar inte.

(Återigen en match som bara sänds på ViaPlay men det betyder också att mitt nya abonnemang nu ger mig ytterligare en match varpå priset sjunker till 100 spänn per match och det tackar vi för. Tycks dock som att man kan bryta abonnemangen omedelbart och möjligen skulle jag kunna bryta direkt efter match, för att starta igen inför nästa match och på så vis få ned priset till bara några kronor. Konstigt, men det skiter jag i.)
Kommentera