Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2369895

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
En spelande back typ Sellgren Light, Rask kan vi ta behöver en högerskytt men han kanske inte har mer produktion i sig. Vi skulle även behöva en center till om jag skall känna mig trygg beror iofs på hur vår 4 står sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Tarasov: Jo, vi känner förstå tacksamma för Sellgren och dessutom för många fina MooDooister vi haft glädjen att få långa under åren. När det gäller nu befintliga backar är det #44 Andersson man kunde avstå från.

När det gäller Rasken tror jag de flesta Luleåsupportrar skulle se en flytt som fördel och t.o.m. vara beredda att stå för en del av lönen för att det skulle bli av. Kanske vi kan dra igång en "negativ" swischkampanj? Vi är väl hyggligt försedda centersidan och det känns tryggt att ha någon extra användbar vid eventuella skador. Mest flexibel hos oss är förstås Jonas Berglund som vanligen går center, kan ringa också och senaste åren vid backskador gått in och gjort mycket bra insatser - förstår defensiven perfekt och (förstås) mycket skicklig offensivt. Han skulle säkert göra god nytta för MooDoo men vi kan tyvärr inte släppa honom eftersom vi väntar att se vad han presterar om han får ta över spaden om både vår etta och tvåa skadas någon match;-)
Kommentera