Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2377299

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nooky: Ajajaj, Nooky. Läs de korta sammanfattningarna nedan. Ingen har lust att i detalj ge rapport, tror jag. Vi är upptagna med att bryta ihop och komma igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås stenhårda damer vinner igen och spöar Trottoardamen inför 1104 åskådare i Delfinen (trots att "experten" Vennerstig" förklarat att damhockeyn bara drar drygt hundra hundra åskådare per match.

Nu har vi fått laget inför herrarnas bortamatch mot Pölsan om en timme. Komarek är tillbaka och går in med Fröberg och Rasken, laget för övrigt som tidigare även om Nikupeteri saknas och Kant går trettonde forward.

Pölsan är ju fortsatt ett lag som vi har svårt för år efter år. Till skillnad från de flesta övriga lag som försöker spela Luleå Hockey-hockey kör Pölsan vidare med att ofta inte pressa högt utan täta till ovanför egen blå där vi får svårt att passera och tvingas till dumpningar och sådant, samtidigt som Pölsan - om de tar av oss puck - är snabba att vända spel och överfalla oss. Ett spel vi har svårt för och det gäller speciellt i den gävligaste av arenor borta. Nu har dessutom Manner fått medvind och ordning på laget och dt här är en svår bortamatch. Inte säkert att vi få några poäng idag alltså.
Kommentera