Luleå HF

116294 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2384690

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå har släppt laget och efter att ha luftat lite junisar etc mot Aalborg är man nu tillbaka med fullt lag som tidigare.

Testet med murbräckorna Komarov och Tyrre i samma lina tycks över. Nu går Brännis in med Einar Wolf som vingar till Tyrre igen - en lina där alla gick bra i början av säsongen och hoppas att kemin återvänder nu. Komarov går med Connolly och Shinnimin igen, vi får se hur det går, kan ta sin tid innan Bulan hittar perfekt plats för Komarov och kanske det sker först när Luleå hämtat in ny forward (eller gärna forwards).

Tycker också att vi skulle kunna ha mer nytta av kOMAReK. Fröberg och Rasken kanske inte är helt rätt omgivning där. kOMAReK kanske skulle behöva lite snabbare spelare med sig för att fungera som bäst och kanske han t.o.m. skulle fungera bättre som center. Ja, vi får se.

Noterar att vi får Harnebring och en rookie som zebror. Ser ju inte helt tryggt ut. Malmoe tycks komma med fullt lag, förutom då avstängde knockoutkungen Lauridsen men fortsatt stora och fysiska backar, det blir att bita. Och rätt mycket skicklighet i linorna.

Svår match för oss som sagt. Och det kan bli torsk. Även om det blir så tänker jag inte krisa ihop utan är med på Luleås linje att vi får snällt vänta på förstärkning (-ar) innan det blir bra. Att man ska rekrytera EN spelare vet vi ju. Men kanske vi kommer att behöva fler. Shunnumuns framtid hos oss är ju inte helt säker, där får vi se hur det utvecklas. Och Rasken vete fan om han inte skulle behöva bytas ut.
Kommentera