Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2385610

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Då lägger vi matchen till handlingarna. En match vi kan vara mycket nöjda med. Malmö passar oss och det kändes lite som att Luleåspöket la sordin på det Malmö som börjat serien så bra. Som att de vet att kommer de under mot oss vänder de inte på det. Torsk senaste 16/21 matcher mot Luleå sitter förstås i Malmöskallar.

Luleå var riktigt bra idag och förutom inledande 4-5 minuter spelade laget Luleå en härlig hockey.

Kul att kunna konstatera att Komarov gör sin bästa match i Luleå hittills. Lassi var Lassi dvs ger oss alltid chansen att vinna matcher och många andra Luleåspelare var riktigt bra idag.

Förutom då en viss #44 och den där tycker jag vi skulle slippa. Jag tycker att han varit farlig och tappat position och puck i egen zon mest hela tiden. Bara när han får spela med Eriksson han kan sköta sig någorlunda, annars tycks han bara förvirrad. Och i dag var han riktigt usel och därmed Malmös bästa spelare ikväll. Låt Pyrochta få erfarenhet och spela in sig med Själin i stället! Kan kanske ta sin tid men han kan så småningom bli en jättefin tillgäng. Tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Aftontrasans Leifby - som har en gedigen hockeybakgrund men det gäller typ att se Tingsryd spela match samt stå där i kön för en slang med bröd, både senap och ketchup - skriver om Pölsan i dagens Trasa.

Visst har han begripit att Pölsan har problem och har haft det i många år nu. Och skojar till det.

Men jag tror inte alla pölsasupportrar blir så glada av att läsa det där?!
Kommentera