Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2386336

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
OK, då ska pucken släppas i Scandal-i-Andalium. Fiskrenset, som vanligt förstärkta av 6e spelaren publiken och 7e spelaren zebrorna. Med typrekryteringarna Lasch för Fiskrenset - som alltid kastar in miljoner för att köpa poängleverantörer - samt Komarov för Luleå - som gärna plockar in tuffa finländare.

Unger kommenterar - han är rätt kass och dessutom anti-Luleå tycker jag - men har besätts av Sanny som är hygglig som sådan. I studion sitter skrikegård och laddar för att förklaringar att alla påhopp är helt korrekta samt att spelare som blir skadade får skylla sig själva. Han kontrolleras av Lena Sundqvist - som har ett gott öga för Luleå - och hon har successivt arbetat sig upp till allt bättre positioner för SeMer - känns som att hon arbetat bort det lite för gällande och irriterande tonfallet numera och som studioankare slipper hon ju hetsa upp sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
7.25 spelade innan första avblåsningen och det är - som alltid när vi möts - full fart från båda lagen. Nyss fick Tyrre komma helt naken centralt mot Lasse Johansson men denne nöp pucken i plocken.
Kommentera