Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2386668

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sjukt! Friberg tar puck igen I box, kommer 2 mot 1, men vi slapp släppa in igen.

Detta PP lyfter Luleå fram en del men för försiktiga och siktar och siktar innan skott och då är Fiskrensarvakten med. I stället för att smälla till direkt.

Nu börjar Scandal-i-Analiumpubliken bua och vissla för att "hjälpa" zebrorna att ge PP till Fiskrenset trots att inga fel gjorts.

12 min kvar av tredje, senaste 2-3 min faktiskt bra spel av Luleå som haft flera nära-chanser,

Jahaja. Nu utvisning på Honka och jag tycker att den är förbannad feldömd. Zebrorna lyckas hitta en holding där det inte hålls utan spelare bara är bredvid varandra. Men hemmapubliken är nöjd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, fyfan. Tveksamma utvisningar på Luleå. Sedan ser vi tydligt på repris har först en fiskrensare screenar-tacklar omkull Luleåspelare utan puck - zebrorna blundar. Därefter en fiskrensare som trippar omkull en Luleåspelare och när denne allt åker fiskrensaren på den fall lulespelarens klubba och "ramlar". Varpå publiken vråkar på Luleåutvisning.

Nyss vräker en fiskrensare omkull #44 och misshandlar denne när han ligger på isen. Zebrorna blundar...

Luleå har bättre spel och fler chanser än i andra perioden. Känns lite som att "hemmadomarna" är största anledningen till att Fiskrensarna står emot. Men Fiskrenset har haft några bra chanser i tredje också, men Lassi har varit perfekt.

4 min kvar, 2-1, kan vi få in en balja och det blir oavgjort "som vanligt"?
Kommentera