Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2386762

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
He he, ser att Pungen-HV kommenteras av Patrik Westberg som inleder med att påpeka att efter inledningen av serien har HV-supportrarna drabbats av magsår och acne...

Är nog mer intresserad av matchen i den gävliga arenan, men när Patrik kommenterar vill man nästan välja den matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Pölsan spelar helt ut Apan i första perioden, dock 0-0. Fortsätter likadant i andra. Då sätter Apan 0-1.

Nu en situation med en jätteinterference av en pölsa på en apa, zebrorna blundar. Tio sekunder senare åker en apa för tripping och zebrorna tar dessutom den trippade pölsan Scott för filmning.

Zebror i matchen är den f d apspelaren Nordlöf i kombo med en rookiemagnusson.

Jahaja.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
I den gävliga arenan inleder de genom att hissa vepa för Ove Molin. En djurgårdare, som värvades och fick sparken av Gnaget och därefter blev meste Pölsaspelare.

Vi i Luleå är ju inte alltför glada i denne för oss obehagliga representant för pölsanandan eftersom han var framträdande i många oförklarliga pölsaslutspelsvinster mot oss.

Men visst är han värd detta och en väl regisserad hyllning med bra tal och tårar av smurfen. Om vi kallar detta SHL-nivå får man kalla Apans motsvarande för någon månad nivå för "förlorad kvalserienivå"...

Ja...förutom då att den gävliga tekniken inte höll för att genomföra hissningen, ungefär lika lyckad som den lokala förmågan att hålla bockar obrända.
Kommentera