Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388119

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och Luleås lag mot ruggiga CHL-danskar med nedsläpp om 1,5 timme i Delfinen har nu presenterats.

Liksom för en vecka sedan vilar vi många spelare och släpper in ett helt gäng junisar.

Bland andra vilar Lassi, Erik, Komarov, Tyrre, Connolly, Shinnimin och Einar Wolf medan Warden, Hannu, Stefancik och linan Nordström, Hedqvist och Lundkvist kliver in på isen för Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu pågår CHL:s gruppspelsavslutningsmatch i Delfinen där Luleå ställer upp med hela nio reserver mot det danska hotet Aalborg.

Mycket trevligt att se att Luleå bland annat ställer upp med en ren junislina i form av Viggo Nordström, som nyligen fyllt 18 år, Oskar Lundkvist, som nyligen fyllt 18 år, samt 17-årige Isac Hedqvist. Dessa tre pojkar spelade ju tillsammans så sent som i förrgår och levererade 7 poäng när vi slog junispölsan. Och nu får de chansen i A-laget i Europamästerskapet och tackar för förtroendet genom att i ett fint samspel där hela linan är inblandad sätta 1-0 på Aalborg. Härligt!

Danskarna har senare kvitterat till 1-1 och där är vi fortfarande i slutet av första perioden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Från Luleås hemsida för 15 minuter sedan:

"Det har framkommit att någon befunnit sig utanför Isac Brännströms boende tidigare idag och betett sig på ett hotfullt sätt medan Isac befunnit sig på träning och flickvännen befunnit sig i lägenheten.

Under måndagen skrevs det i media om att Isac Brännström inte skulle förlänga sitt avtal med Luleå Hockey efter den här säsongen. Något som förståeligt kom som en överraskning och ett tråkigt besked för många som håller på Luleå Hockey.

Stefan Enbom, VD

- Luleå Hockey är en förening med stort fokus på trivsel i en stark gemenskap. Hot och trakasserier mot spelare eller ledare är därför helt i strid med vår väg till framgång.

- Vi har största förståelse för att man blir besviken när man får veta att en spelare som man tycker om inte kommer förlänga med sin förening, men att ta den besvikelsen vidare till direkta hot kommer aldrig vara acceptabelt för Luleå Hockey.

Stefan Nilsson, General Manager

- Både nu och tidigare har vi haft diskussioner med ett antal spelare om att förlänga deras utgående kontrakt med Luleå Hockey. Däribland även med Isac Brännström, som är en omtyckt spelare i föreningen och som dessutom haft en mycket god sportslig utveckling under sin tid i Norrbotten.

- I dom diskussionerna har vi dock fått veta att han av familjeskäl inte kommer spela kvar för Luleå Hockey nästa säsong. Vilket så klart var ett mycket tråkigt besked att få, men samtidigt helt förståeligt utifrån familjesituationen.

- Vi har sedan dess aldrig tvekat på att han trots detta skulle kunna fortsätta sin positiva utveckling och hjälpa Luleå Hockey vidare i jakten på nästa SM-guld på herrsidan. Och att vi fått ett tidigt besked har gjort att vi kunnat gå vidare i planeringen för ett framtida lagbygge, vilket vi är tacksamma för."

KOMMENTAR

1. Spelare kommer och spelare går och det får vi acceptera. Att det redan nu i oktober kommer fram att Brännis nästa säsong kommer att spela för HV är däremot jävligt irriterande, men att det kommit ut är äcklen ros och abrahamssons fel. Det förlåter vi dem inte, dessa två puerila svin.

2. Skuggan bekräftar att det redan är klart att Brännis inte kommer att spela för Luleå nästa säsong. Så vet vi det. Och det beror på familjesituationen vilket alla som har småbarn kan förstå. Samtidigt har Brännis under åren i Luleå uppträtt perfekt och vi har ingen anledning att tro annat än att det kommer han att göra även denna säsong.

3. Och alla Luleåsupportrar som har möjlighet måste förstås göra det de kan för att påverka de som tydligen uppträtt smakligt att så gör vi inte i Luleå. Den gävlige abris och rosen är de skyldige men för Brännis och hans familj gäller bara: Rör Inte Min Kompis!
Kommentera