Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388177

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå - med nio reserver - blir pressade av Aalborg matchen igenom och kan skatta sig lyckliga att ens ha tagit matchen till förlängning efter att ha hållit 1-1 efter tre perioder. I förlängningen plockar Luleå in 17-årige Hedqvist och han drar in 2-1 för Luleå.

Dålig match av Luleå men kul att se junisarna komma in och släppa loss.

Nere i Krakow lvinner faktiskt hemmalaget med 4-3 mot Warulfven. Samtidigt har Straubing 0-2 borta mot Villach efter en period. Och det lutar alltså mot att Ulfven trots allt tappar gruppsegern med följd att vi riskerar (1/6) att få möta svenska mästarna i åttondelsfinalen.

Fiskrenset hade inte spelat 7 min ens, när de hade ledningen med 4-0. Innan halva matchen spelats hade de släppt upp Grenoble till 5-4, men nu står det 6-4.

Trinec har slagit Davos med 4-3 vilket innebär att Apan faktiskt nu sannolikt tar chansen att bli gruppetta; har 3-2 på Belfast efter drygt halva matchen.

Tappara spöar München med 4-0 och tar förstaplatsen i den gruppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det lutar alltså mot att Ulfven trots allt tappar gruppsegern med följd att vi riskerar (1/6) att få möta svenska mästarna i åttondelsfinalen.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Visst skrev du för inte alltför länge sedan, att det Vinnande laget i en grupp inte kunde ställas mot ett lag ifrån samma nation, förrän tidigast i kvartsfinalerna av CHL.

Gällande åttondelsfinalerna skrev du att lag ifrån samma nation INTE kunde mötas.

Hur är det nu egentligen?
För jag vet att du skrev att det var precis så som det jag har relaterat till ovan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Dags för tredje perioden nu i Skellefteå där hemmalaget går för fullt med bästa laget, förutom att highsticking har ledigt och ersätts av en 19-åring. Publikintresset är enastående och ovanför spelarbåsen är det som vanligt fullproppat, av tomma stolar. Enligt Apan är det 2594 åskådare på matchen....

Ställningen? 2-1 för Apan, men nu fick de PP och...sätter 3-1.
Kommentera