Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388215

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Oj! Har du räknat med Möller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Mycket klart i CHL-matcherna. Waulfven tolkade ju knappt borta mot polska Krakow och deras enda chans bestod i att också Straubing skulle förlora, mot Villach. Det lyckades, nästan. Straubing vann med 8-0 och tar förstaplatsen i gruppen.

Fiskrenset gick.upp som en sol och ned som en pannkaka men vann till slut med 7-4. I morgon har vi alltså Mountfield-Berlin och tar Mountfield 3 poäng i den matchen snor de första platsen av Fiskrenset.

Davos torskade sin match mot Trinec vilket innebar att Apan skulle ta förstaplatsen om de slog Belfast vilket de till slut lyckades med; 4-1

Röglet spelar i detta nu borta mot Zürich och får Röglet minst en poäng vinner de gruppen - annars förlorar de den till just Zürich. Efter andra perioden är ställningen 2-3. Vi noterar att Zürich toppar laget med två f d Luleåspelare - Wallmark och Kukan - men Röglet har förberett sig ännu bättre och kör tre f d Luleåspelare; Rifalk, Zaar och Everberg. Så Röglet borde väl fixa det där.

Och det femte svenska laget i CHL är Luleå, men vi var ju färdiga gruppvinnare redan efter fyra gruppspelsmatcher. Men det lutar alltså mot att det finns en risk på knappt 1/3 för att vi ska åka på ett svenskt lag i åttondelen nu; Warulfven eller Fiskrenset.
Kommentera