Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388354

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Hehe. Vi vet ju inte exakt vad som hänt. Gissar att någon ropat stolligheter utanför huset. Var kanske inte så farligt men för en ensam höggravid kvinna måste det upplevts så. Jaja, jag vet inga fakta, men ändå.

Säker på att du skojar och att ingen tror att en apsupporter skulle vara inblandad. Detta trots att Apan har en historik av en svans som stått för mycket och helt sjuka "supporteryttringar" som tillhör de värre man sett inom svensk hockey. Det - i kombination med att Apmedia genom en extremt vidrig brännvinsjournalister i samarbete med Apan själv höll tyst om allt sådant men i stället startade en klappjakt med lögner och hitta-på om allt som hade med Luleå att göra, speciellt Luleåsupportrar - är ju största orsaken till att sådana som jag (som dessförinnan skrivit bra och endast positivt om Apan) därefter lyft obekväma fakta och gärna retats med Apan.

Men här gör jag det inte. Är tvärtom beredd acceptera att det nog varit en enstaka dårpippi som vanförstått vad det innebär att vara hockeysupporter som är skyldig. Sådana finns i alla klubbar, denna gång gällde det Luleå Hockey.

Och - värt att påminna om - de som satte igång och orsakade detta ser vi nedan....
Kommentera