Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388678

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ser att brännvinsjournalisten tycks ha varit rådgivare vid rubriksättningen på Aftontrasan: "Lagkaptenen till attack på egna fansen: Ska skämmas."

Nu handlade det ju om en ensam person som bankat på Brännis dörr och krävt samtal. Men Aftontrasan är ju i första hand ute efter att starta drev och affärer och där väger fakta och sanning tunt. Mycket roligare, tycker Trasan, om vi lägger fram det så att Erik tycks angripa ALLA supportrar.

Vilket inte försvarar att det blir vilt hallaballou bland några som leder klacken. Anfäkta och anamma, kräv samtal med de i Luleå ni vill tala med. De borde de gjort redan från början med Brännis: är säker på att de gått därifrån som Brännisvänner i så fall. Att släppa in de vidriga tabloidsvinen från Fjollbotten att sätta igång ett drev kommer aldrig att gynna Luleå Hockey eller Luleå Hockeys supportrar.

Och du har rätt - det var tydligen sparkbollen som hade sexmånadersregeln. Elitserien hade tidigare en "gentlemens' agreement" som sade att man inte fick förhandla med spelare innan säsongen var över för denne. En regel som försvann, sedan det visat sig att Looben sket i den och kontaktade Luleåspelare ändå.
Kommentera