Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388845

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, ett j-a kaos som detta abrisrosmädhök-gate ställt till med.

Tycker och att Luleå kommer ur detta någorlunda med hedern i behåll. Ordförande Stefan Enbom har hanterat det perfekt. Brännis likaså. Engsund också. Lite klumpiga citat av Erik inledningsvis men bra pudlat och OK därefter. Skuggan har tydligen för några veckor sedan inlett samtal med Brännis och Engsund om framtiden efter denna säsong och inte så konstigt att uppriktiga och ärliga samtal lyfter läget.

Att en liten grupp bland Luleåfans representerande klacken gick bananas var inte så bra, men blandad oerfaren ungdom och spontanhjärta kanske kan få förklara det. Noterade apropås inget att Luleåfans ordförande är bosatt 100 m - en halv minut - från den påbyltade dörren utan att jag menar något med det. Kollade nyss vad som twittrats och det ser lite bättre ut nu. Skrattade också högt åt Ola Gustafssons tweet:

"Världsläget (varnar för dyster läsning):
•Rysslands drönarattacker tilltar och antalet civila dödsoffer ökar.
•Varje dag dör 13 700 barn under fem år pga sjukdomar som går att bota och av brist på rent vatten som går att rena.
•En ishockeyspelare har bytt klubb."

Tror att Luleå kommer igenom detta men visst blir det intressant att se hur det fortsätter inom den snara framtiden. Ett initiativ har lett till insamlade medel för blomsterhyllning till paret Brännis och man hör efter om den kan få överlämnas före match i Delfinen. Det vore vackert, hoppas klubben säger ja till det!

Men vi ska aldrig glömma att hela den här j-a soppan iscensattes av de vidriga äcklen ros och abris på Aftontrasan - som också var de som körde samma "trick" när det gällde Kovacs och Emil Larsson - och den här gången fick de också med sig mädhöken på vidrigheterna. Fy, vilka svin!
Kommentera