Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388849

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, och så ska vi alltså möta Warulfven i Delfinen med nedsläpp om 1,5 timmar.

Normalt skulle matchen vara tillräckligt för att tända oss, men efter abrisrosmädhök-gate är man mer intresserad av hur klacken och övriga åskådare kommer att agera för Luleå och speciellt vissa spelare. T ex när förstafemman inklusive Brännis och Erik presenteras före match.

Helst skulle man önska se ett hemmastöd i nivå med det vi fick se under de fyra finalmatcherna i våras.

Vi har fått laget klart för oss och Luleå kör identiskt lag med det som Bulan presenterat på senare tid.

Warulfvarne har ju menat att de saknar en massa spelare denna match, t ex kaptenen, men kollar man uppställningen tycks de flesta ruggiga ulvar vara med.

Sjökvistarn dömer och det brukar numera faktiskt innebära bra domarinsats vilket man är glad för. Även om det kanske varit mer fördelaktigt för oss med svagare zebror med hemmadomarkaraktär. Men trevligare att få se rättvis hockey där lagen får avgöra hur det än går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Hoppas på en hård, jämn och kul match.
Det där med domarna kan man ju diskutera emellanåt. Nu är dom ju som jag ser det människor dom med och liksom oss gör dom sina misstag ibland. Finns spelare som gör betydligt fler misstag en vanlig match.
Lite intressant på twitter där en domare brukar lägga ut frågor som man får välja på fyra (tror jag) alternativ till domslut. Rätt stor spridning på hur folket TROR att regelboken ska tolkas. Lite kul. Jag kan ibland se uppenbara felbeslut men i grunden är det inte domaren som påverkar matchutgången för det mesta. Möjligen humöret på en del spelare och publik/tittare :)
Nåja. Nästan så att man hoppas att de värsta hetsarna stannar hemma idag så att de som kommer får hojta på och det blir värdigt gentemot spelarna och klubben.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Blir en spännande match , trots våra frånfall

Jag skrev igår att de riskerade att missa , inte att de skulle vara borta . Tydligen bra läkekött i de grönvita

Hoppas hinna hem till nedsläpp, men ser tajt ut på p
GPS en
Kommentera