Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2389668

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Limpan Omark - en man med ett klubbhjärta som highsticking Lindström bara kan drömma om - uttalar sig i delfrågan om Erik när det gäller abrisrosmädhök-gate:

"Erik är den bästa kaptenen man kan ha, viker inte en tum & har luleå hjärta ❤️💛🖤"

Troligen avseende att vissa påstås ha bojkottat matchen läser jag detta, oklart vem som skrivit det:

"Så ni kan komma att protestera under fler matcher?
– Vi förväntar oss en offentlig ursäkt från föreningen, och ingen från vår gruppering kommer att gå på någon match förrän vi har fått en".

Hmm. Att ställa ultimatum är något som alla små barn testar men nästan alla lägger av med det. Som chef för många har man då och då utsatts för sådana som inte lärt sig det, men kommer med "Om inte...så slutar jag!" I de flesta sådana fall har jag direkt svarat "Jag förstår. Tack för din tid här och lycka till i fortsättningen." Undantagsvis har det sagts av lovande talanger som jag ansett det värt att satsa på och har då förklarat att man inte kan leda folk som kommer med ultimativa krav och ser denna gång som utbildning men händer det igen sparkas de direkt. Vilket inte hänt igen för dessa fall.

Jag menar inte att man aldrig ska kunna ställa ultimatum. Men när man gör det ska man i förväg ha tänkt igenom situationen för det man tvingas stå för sitt ord så noggrant att man utan vidare är beredd att ta det resultatet.

Nu har detta abrisrosmädhöken-gate lett fram till att Luleå Hockeys ordförande, Luleå Hockeys lagkapten inklusive förtydligande, Brännis och Engsund uttalat sig och alla självklart med Luleå Hockeys bästa framför sig. Men i det läget finns det en grupp som kräver en ursäkt, annars går de inte på någon fler match.

Vad gör de om de inte får någon ursäkt?

Slutar se matcher med Luleå Hockey?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Det blev ju himla fint med insamlingen.
Limpan är kung.
Fattar inte eller vad klicken i klacken pysslar med. Barnsligt. Dom lär ju lägga av eller skaffa sig ett liv.
Kommentera