Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2389873

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, Abrisgate tycks lägga sig. Tyckte jag sågat Erik förklarat att han är beredd att träffa "den hårda kärnan" för en diskussion öga mot öga. Låter som klokt agerat.

Men i min bok glömmer bli inte hur Abris varit drivande bakom detta och hur j-a vidrigt mot Luleå han agerat tidigare när det gällde Kovacs och nu när det gällde Brännis, även om det ser ut att ordna sig.

Ros var ju tidigare den som var värst och ingen glömmer hur den lille tjockisen under kvartsfinalen Luleå-Djurgårn exploderade i ren mobbingförföljelse och lögnspridning om Luleå, följt av drevet mot Osten i semin. Numera har denne mer försvunnit från aftontrasan men hänger gärna på i bildbyline och som senior Adviser när gäveln abris går till attack.

Mädhöken hängde ju på denna gång genom att försöka bränna Engsund men tycks bara ha ljugit. Denne mädhök var ju tidigare duktig men på senare tid kommer det mest hitta-på från hans sida. Mädhöken: Cehlaric klar för Trottoarkanten, Komarov klar för Pölsan, Engsund klar för Läjkers...bara skit numera.

Nej, den vidrigaste nyttiga idioten numera är abris. Senast la han fram en massa ord om att hockeyn i Luleå är annan än någon annanstans och har sektkaraktär. Var var han när Apan härjade som värst? Och hur står det till i hans egna gävliga hemstad?
Kommentera