Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2389906

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja du Sven jag vet inte varför du dra in Jimmie Ericsson han la av för 2 år sedan o vann 2-sm guld i modern tid o fick tröjan hissad Det är historia.NU VÄNDER I BLAD! Jag kommer ihåg hur förbannad du var när han spelar de i Växjö det spelar ingen roll om man spelar i Saik eller Luleå så ska de straffas.om man håller på att fuska.Läser på detta forum hur värdelösa domarna är efter varje omg Vem vill blir domare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Fläskbergets fusk var extremt mycket vidrigare än Brendans förstärkningar a la teatralisk kollaps. Vidare satte Apan honom som lagkapten en massa år vilket innebar att han fick frikort för att surra med zebrorna för att försvara sitt fusk. Dessutom har han lärt upp ett antal apor med följd att fusket fortsätter. Nyss i slutskedet av en match som stod och vägde då swingerli plötsligt tog en bana som innebar att han skulle få kontakt med en motspelare och när så skedde så Vips! tappade swingerlis ben kontakten med isen varpå Apan fick spela PP. Det här är "bättre" utfört, men icke desto mindre medvetet fusk, till skillnad från Shinnimins teatraliska kollapser som vanligen handlar om att göra zebrorna uppmärksamma på att han blivit illa påhoppad.

Det är anledningen till att specifikt peka ut Apan och den fuskkultur som klubben stått och delvis fortfarande står för. Tror och hoppas att det där ska försvinna men när nu "NHL-stjärnan" swingerli återvände med svansen mellan benen från AHL har tyvärr Fläskbergets främste arvtagare i fuskbranschen återkommit.

Här nedan visar Shinnimin en selfie och nog är det tänkbart att höger kind och det näsblod han blödde får en att fundera på ulvens svar till DIFiplinnämnden att "jag vet inte om jag ens nuddade honom" ska passera obestraffat.

I vilket fall pågår nu en häxjakt där Shinnimin blir föremål i stället för alla andra eftersom hans teaterreflex blir så tydlig. Skulle han tränats av Fläskberget att "låta benen försvinna" hade han säkert inte pekats ut som han nu gör.
Kommentera