Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!

• Rögle BK-Örebro HK 4-2
• Frölunda HC-Färjestad BK 3-7
• IF Malmö Redhawks-Timrå IK 0-7

Mycket imponerande bortavinster av Warulfven och Timret förstås.

Timret gjorde 4 av 7 mål i PP, inklusive 3 PP-mål under en femminutersutvisning. Ja, att Timrets PP kan vara ruggigt starkt visade de ju redan i premiären.

Och att vinna borta så stort i västderbyt av Ulfven var riktigt bra det med, och - som Svanry berättade - att måla i 3 mot 5, det ser man sällan eller aldrig. Fiskrenset med PP 5 mot 3 ska bara leka in 2-2 men hamnar i stället under med 1-3, var nog rejält knäckande.