Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2390993

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Angående diskussionen om Klasen tidigare idag. Visst, Linus hade en otroligt fin tid i Luleå och påpekade många gånger hur tacksam han var för utvecklingen hos oss och hur mycket familjen trivdes i Luleå. De båda Linusarna Klasen och Omark berättade ju att de tillsammans försökte hitta en säsong då de båda kunde köra i Luleå för att fixa gludet. Nu blev det inte så, men liksom Omark visade Klasen underbar klubbkänsla genom att komma "hem" och ge oss en säsong när han var på prime. Det blev dock mycket jobbigt för Klasen med anledning av coronan och isoleringen och han hade familjen nere i Schweiz, måste ha varit tufft.

Men det har ju skrivits rätt tydligt att de planerar flytta till Stockholm för att de behöver närhet till familj - avses väl far- och morföräldrar - så det är väl klart. Dessutom har ju hävdats att det blir Djurgårn, men som pyts påpekade, varför inte Tälje? Iofs är ju Klasen från Huddinge, även om det blev tre säsonger i Tälje innan han lärde på sig. Men han fyller 37 till våren och vi ser ju slutet av hans karriär. Den här säsongen kommer ju inte heller att betyda något speciellt ekonomiskt relativt hans tidigare långa karriär.

Vore ju lite kul om det blev Tälje och INTE blev Djurgårn faktiskt, eftersom det skulle öka chansen att det blir något annat lag än Djurgårn som når SHL 2023-2024. T ex MooDoo eller BurkÖlen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jävligt seg väntan på is i O-hamn. Använde nån minut att kolla upp Klasen på Instagram. Han följer DIF Fotboll så kanske inte helt grundlöst rykte med Skansen IF trots allt. Om han nu spelar vidare.
Kommentera