Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2391008

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Skrikegård frågade domaren och det som gäller är tydligen att de spelar de 7,5 min som återstod. Sedan byter de sida, Och så kör de 20 min till direkt.

Lustigt det där med sidbyte. Förr bytte ju lagen alltid sida mitt i tredje perioden. Den regeln fanns för att försöka motverka orättvisor t ex att det snöade mot ena laget i ögonen på spelarna hela tredje perioden. Hur viktigt det där var vet jag inte, men sedan - när alla matcher spelades i hallar inomhus - fortsatte man ju att byta sida itredje perioden efter 10 min.

Innan någon kom på att "voffa, voffa, woffa gör vi på dette viset?"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Tidigare idag spelade ju HV mot Pölsan och HV lyckades ta sin andra tvåpoängare i serien. Någon trepoängare har de inte, trots att tjockdicken förklarade att de skulle vinna serien.

Tycks ha varit försiktiga lag och målsnålt - 3 av 5 mål kom i PP, och det blev HV som (i 4 mot 3-PP under förlängningen) tog bonuspinnen. Tufft för Pölsan att torska mot bottenlaget efter många vinster i serien, men ser att Pölsans båda mål gjordes av Anton Rödin och på så sätt var det nog en positiv match för pölsorna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det var tider det, förr blev man även utvisad för tackling i anfallszon väl om jag kommer ihåg rätt
Kommentera