Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2391148

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Två olika lag med olika spel och kräver olika bemötande.
-------------------------------------------------------------------------------
Tacka fan för att jag begriper det. Oavsett vilket så spelade vi ju en viril hockey under gårdagskvällen i motsats till hur det såg ut i torsdags. Fast i torsdags var det ju precis som du 'konstaterade', mot de iallafall i moderna tider 'Mesta mästarna' FBK, parallellt med våra största antagonister Skellefteå, så det var väl 'som det var' i torsdags.....

Som vissa kanske tänker, en klen revanch från i våras.....
'Vällusten' från i torsdags mot FBK har iallafall redan förbleknat ;-), om den nu överhuvudtaget någonsin infann sig, vilket den den defakto aldrig gjorde, iallafall aldrig för mig ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Nja.

Warulfven är ett mycket farligare djur. Att imponera mot dem är mycket mer subtilt eftersom de hela tiden hotar med att förvandlas till ett rasande odjur. Att lyckas hålla dem på mattan kan vara en enorm insats även om s k expertkommentatorer i SeMer inte begriper det utan gäspar och förklarar sig se trååååkig match eftersom de inte begriper de fina detaljerna de får bevittna.

I matchen mot ulfvarne var Luleå helt förvirrat under första perioden, spelare för spelare uppträdde som vore de drogade, och det måste ha varit abrisgate vi såg. Men sedan skärpte Luleå sig och kämpade ned besten.

Både i fjol och nu senast har Luleå lyckats hyggligt ta ned Ulfven i serien (t ex en vinst borta med 0-8) men väl i slutspelet när domarna lämnade visselpiporna i omklädningsrummet, kom en rytande Ulf ut och lurade enkelt bort såväl Apan som Röglet med den enkla planen att vi kör över dem i första bortamatchen och tar hemmavinsterna sedan. Luleå bjöd motstånd, men senare delen av tredje perioden i game seven tippade det över.

Oskars? Ja, de gör vad de kan efter förutsättningarna. Lyckas då och då överraska mot andra lag. Men mot ett vaket Luleå har de inte mycket chans.
Kommentera