Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2391613

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Två matcher i SHL idag:

• Luleå HF - Linköping HC
• Örebro HK - Skellefteå AIK

Vi har ju redan mött Pungen - borta - och de överraskade oss samt inledde den Nordin-simulerande bedriften vi levererade genom att torska tre matcher med 1-2, 1-2, 1-2 trots att vi i samtliga tog ledningen med 1-0 (en del siffror omkastade beroende av om hemma eller borta).

Tycker faktiskt att Pungen både överraskade och imponerade i den matchen och att den Pungenhockey de kom med var svår för oss att hantera. De gav järnet i försvaret av egen zon och stoppade oss som regel före deras blålinje, samt fick ut pucken när vi försökte dumpa. Och så hade de tålamod att själva avvakta och vänta till dess att de fick offensiva chanser mot ett allt mer frustrerat Luleå. Kan de upprepa det i kväll? Ja, omöjligt är det inte. Men jag tror att vi skärper oss och kör över pungarne.

Sedan har vi Apan som inledningsvis också överraskat rejält med framgångar i synnerhet när de smällde in 12 baljor på två matcher mot Warulfven. Men på senare tid har de havererat en del och menar att det beror på att de har så många skadade. Dock har de toppat laget genom att i många matcher inte ha med blysänket highsticking och de gör de även ikväll för att bemästra Gangsteröret. Men tveksamt om de får med sig någon pinne från Örebro.
Kommentera