Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2391935

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Matchen Öret-Apan. Drygt två minuter kvar, 5-3 för Öret. Läget är kritiskt, något måste göras. Och Swingerli kliver fram.

Kolla sekvensson nedan. Från bild 2 till bild 3 snor swingerli öretspelarens klubba med vänsterarmen och nyper fast den.

Se på bild 6-7 hur öretspelaren förtvivlat försöker visa att han inte kan göra något - swingerli håller klubban i ett järngrepp - och inser vad som kommer att hända.

Och på bild 8-10 händer det som alla vet ska komma. Swingerli vrider kroppen bakåt och låter Vips! "benen försvinner!"

När Warulfvens VD förklarar att han inte vill se skådespelare på isen och syftar till Shinnimins tidigare (han har lagt av med det nu) Platoon-gest när han faller vet han inte om att det där bara är lekstuganivå. Kolla in swingerli för att se en stjärna på området. Det här är andra gången på ett par veckor som swingerli i slutet på en match där allt står på spel hur medvetet som helst iscensätter en situation där han kan köra "Oj, där försvann visst benen och jag ramlade pladask" och därmed fixar en chans för Apan att spela 6 mot 4.

Medvetet och planerat och därigenom från början till slut: FUSK!

En helt annan nivå än Shinnimins Platoon-gest.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Fick inte med sista bilden men den kommer nedan. Se och beundra hur detta apfusk levereras med briljans! Så ska ben försvinna, så ser man till att ramla pladask! Inget fjolligt försiktigt ramlande utan pang på rödbetan - det här kan ingen zebra blunda för. Och märk väl att swingerli i god tid släpper klubban med vänsterarmen för att ta emot sig mot isen så att det inte gör onödigt ont, en mästare in-action.Så fuskar man medvetet sig till ett PP i ett kritiskt skede av en match.

Och det är andra gången på två veckor som swingerli visar upp sin briljans!

Hemma i Skellefteå står läromästaren Fläskberget framför Tv-rutan med tårar i rutan. Det är min grabb, viskar han. Med samma lycka som Zoolanders farsa när Zoolander levererade "Magnum".
Kommentera