Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2391968

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jo, jag vet. Hade varit roligare om vi gjort fler mål. Just nu har tio av lagen gjort fler mål per match än vi. Å andra sidan har vi släppt in klart färre mål män alla andra. Och sammantaget har vi därmed bäst målskillnad i hela ligan.

För att lyckas i hockey måste man nästan alltid släppa in få mål och där är vi alltså redan hemma och kan vara glada för det.

Bra ju fler mål man gör framåt också och när det gäller den delen vet vi att Luleås planer är att förstärka framåt. Så vi kan ha hopp om att det blir bättre.

Även om vi alla ska dö.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Å andra sidan har vi släppt in klart färre mål män alla andra. Och sammantaget har vi därmed bäst målskillnad i hela ligan.

Ja, förvisso, men det beror nästan uteslutande på att Lassi är avsevärt så mycket bättre än nästan alla andra målvakter i hela SHL.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sven.Savage: Bra ju fler mål man gör framåt också och när det gäller den delen vet vi att Luleås planer är att förstärka framåt. Så vi kan ha hopp om att det blir bättre.

Det vill nog till att det också blir så, och Rejält 'SPETSIGA förstärkningar!,' annars förmodar jag att det blir en tidig exit i ett eventuellt slutspel.
Kommentera