Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2394412

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: De två inläggen blev en bra spegel av hur det ser ut nu denna extra silly silly season;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så känner vi stolthet när vi konstaterar att Luleå Hockeys stålkvinnor spöat Dam-HV med 5-0 idag.

Luleå leder ligan efter 11 matcher sedan man vunnit samtliga:-)

I damhockeyn brukar det ju relativt snabbt visa sig vilka lag som kommer att tampas i toppen och så småningom gludet och när vi nu strax kört 1/3 är det redan tydligt.

Luleå och DamPölsan har redan ryckt efter att ha tagit c:a 3 poäng per match. De följs närmast av DaMooDoo och DamGården som ligger på knappt 2 poäng per match.

Av erfarenhet vet vi därför att det lutar mot att Luleå vinner samtliga 4x6=24 matcher mot de sex nedersta lagen.

Och det blir intressant att få se hur matcherna blir mot DamGåren och DaMooDoo - kan de opassa oss och ta pinnar av oss, eller inte? Luleå har hittills inte mött DaMooDoo men däremot DamGården i en match hemma där vi vann med 5-3 men fick jobba för det.

Men med tanke på hur det brukar bli talar det mesta redan för att vi återigen kommer att se Luleå - DamPölsan i final om gludet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så håller vi alla tummarna för att Broc Little kommer att överleva detta (länk) fruktansvärda överfall av en pölsaspelare. Händelsen har INTE rapporterats till DIFiplinnämnden av situationsrummet (läs: Christer lärling) för de som undrar.

För alla intresserade som nu är oroliga för Bron Littles liv och fortsatta karriär kan meddelas att det finns en gnutta hopp. Eftersom Bror Little helt mirakulöst deltog i det PP som följde, när två rookiezebror visat ut pölsan för det fruktansvärda överfallet.
Kommentera